2010. november 6., szombat

MASZK - MASK - MOTIF No. 6

Nagyon köszönöm a kedves hozzászólásokat. Van egy tervem számotokra kedves olvasóim.
Szerénytelenség nélkül mondhatom, hogy "szabásmintában jó vagyok". Azt találtam ki, hogy tervezek egy, vagyis három blúzt ( különböző testalkatokra és alkalomra). Mindet egy-egy kisebb felületű csipkedíszítéssel. Aki jelentkezni szeretne, az küldjön egy kommentet, a választott modell számával. Én a jelentkezők közül kisorsolok egy nyertest, akinek saját méretére küldök egy szabásmintát leírással és egy csipkemotívum leírással.
Volna hozzá kedvetek? Ha igen, jövő héten indul a játék!


Thank you all the very kind comments. I have a plan for you my dear readers: I will design three shirts, with different patterns and a little piece of lace. I promise, I am good enough in pattern making. So, who wants to get a "made to measure" pattern, send me a comment with the number of the design. I will raffle(?) a winner. Than I will send the pattern.
Would you like it? If yes, the game starts next week!






Egy kicsit rövidebb project volt az a maszk, ami tegnap készült. Ez egy saját terv, vagy inkább próbálkozás. A két oldala nem teljesen egyforma, nekem a bal fele jobban tetszik. Mindazonáltal a fölső ív és a túl nagy szemnyílás miatt, egy kicsit, egy gonosz földönkívülire emlékeztet. Szóval még dolgozom rajta. De azért mégis ez a 6. motívumom a 25 motif challenge-re.


Motif No. 6

This mask is my design, but not exactly what I want. The two side of it are not the same; I prefer the left one. Because the upper wave, and the too big "eyeholes" it looks like a cruel alien. So I have to mend it. 

3 megjegyzés:

  1. Oh I'm in for the raffle when you start it! May I post the picture of your jacket on my blog with a link to here? I'll mention your upcoming contest too.

    Is the mask for New Year festivities? It looks like a good start!

    VálaszTörlés
  2. Gina, I am so pleased to read your comment. Of course you can post the picture, thank you very much.
    The mask is only an experiment: I have made a curtain tieback with a wavy pattern, and it gave me the idea.

    VálaszTörlés
  3. I've only dabbled in pattern making, so I'm in awe here!

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails